Business Intelligence

Van informatie naar kennis

Gaat het om business intelligence, dan zet ik nét die ene stap extra. Dat moet u immers ook. De concurrentie achter je laten, is een zaak van scherp zijn én blijven. Inzicht hebben in trends, klanten en beslissingsprocessen, zodat u op tijd actie kunt ondernemen. Business intelligence (BI) is hierbij niet zomaar een instrument. Het is een kerncompetentie, iets waarin je wilt uitblinken.

Van weten tot zeker weten

Ik begrijp dat als geen ander. Wat u ook wilt weten, ik help u graag om het boven tafel te krijgen. Ik analyseer uw vraagstuk en ontwerpen systemen die pasklare informatie leveren, al dan niet ondersteund met ontwikkel-tools als DataStage en Powercenter. U kunt bij mij terecht voor complete of gedeeltelijke BI-projecten én de toewijding om het beter te doen. Ik rust niet voordat u de kennis heeft die u wenst. Of liever: die u nodig heeft. En om zeker te weten dat ik uw wens begrijp, loop ik liever tien keer te veel dan één keer te weinig.

Van kennis naar inzicht

Als ik iets realiseer, dan heeft u echt wat in handen. Waardevolle resultaten die harde en zachte processen meetbaar maken. Die inzicht geven in uw organisatie. Tijdens de analyse, ontwerp en realisatie krijgt u namelijk met vaste regelmaat feedback over de resultaten. Dit leidt tot voortdurende fine-tuning, tot u helemaal tevreden bent. En waarschijnlijk meer dan tevreden.

Want ik probeer altijd te voorzien waar u heen wilt. Wat dat betekent voor mijn producten. Welke functionaliteit daarvoor nodig is. Daardoor lever ik flexibele architecturen die klaar zijn voor úw toekomst. Zodat u ongestoord kunt blijven doen waar u goed in bent.